Włodzimierz Molotin 11 Posted June 10 Share Posted June 10 (edited) W wątku tym odbywać się będą rozmowy z Sekretarzem Generalnym KPC. Edited June 10 by Włodzimierz Molotin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 28 Posted Wednesday at 07:53 PM Share Posted Wednesday at 07:53 PM Towarzyszu Molotin! Jak można zobaczyć, nasz kraj się świetnie rozwija. Posiadamy produkcję substancji chemicznych, wydobycie i obróbka uranu, produkcja pojazdów osobowych i wiele innych. Jednakże nie posiadamy tak istotnej rzeczy, jak produkcja tkanin i wszelkich wyrobów z materiału. Musimy rozpocząć w tym kierunku jakieś działania. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 11 Posted Wednesday at 08:52 PM Author Share Posted Wednesday at 08:52 PM Nom, ale dlaczego do mnie to Towarzysz kieruje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 28 Posted Wednesday at 09:02 PM Share Posted Wednesday at 09:02 PM 7 minut temu, Włodzimierz Molotin napisał: Nom, ale dlaczego do mnie to Towarzysz kieruje? Są dwa powody. Pierwszym powodem jest to, że Towarzysz jest Przewodniczącym Rady Komisarzy Ludowych, więc jest Towarzysz głową państwa, a ze względu że nie mamy trójpodziału władzy, to Towarzysz decyduje i organizuje na skalę krajową. Drugim powodem jest to, że Towarzysz jest również Komisarzem Ludowym Planowania Gospodarczego, a zatem od Towarzysza zależy zorganizowanie przemysłu w kierunku produkcji tkanin. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 11 Posted Wednesday at 09:12 PM Author Share Posted Wednesday at 09:12 PM To prawda, lecz nie ja jestem od życzeń i skarg, od tego jest Tymczasowy Podkomisariat Głosu Ludu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 28 Posted Wednesday at 09:17 PM Share Posted Wednesday at 09:17 PM To prawda, jednakże ja przychodzę tutaj jako Komisarz Ludowy Rady Komisarzy Ludowych Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 11 Posted Wednesday at 09:19 PM Author Share Posted Wednesday at 09:19 PM (edited) To bez znaczenia, głos ludu i urzędników jest na takim samym poziomie, przez co należy sprawy takie kierować do Tymczasowego Podkomisariatu Głosu Ludu. Edited Wednesday at 09:27 PM by Włodzimierz Molotin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 28 Posted Wednesday at 09:28 PM Share Posted Wednesday at 09:28 PM Ja jak najbardziej rozumiem, tyle że tą drogą najszybciej jest. Poza tym jeszcze do organizacji jest Tymczasowy Podkomisariat Głosu Ludu. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 11 Posted Wednesday at 09:29 PM Author Share Posted Wednesday at 09:29 PM Prawda, jednak po to on powstaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 28 Posted Wednesday at 09:36 PM Share Posted Wednesday at 09:36 PM Dokładnie. Jednakże póki jeszcze nie został zrobiony, a ludziom potrzeba tkanin i ubrań nowych, to przydałoby się to rozpocząć. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 11 Posted Wednesday at 10:16 PM Author Share Posted Wednesday at 10:16 PM Dobrze o tym wiem, lecz plan tego nie przewiduje, a jedynie na tym się teraz skupiamy z budownictwem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 28 Posted Wednesday at 10:27 PM Share Posted Wednesday at 10:27 PM To prawda. Jednakże my musimy wyrobić się z planem w ponad 100%. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 11 Posted Wednesday at 10:59 PM Author Share Posted Wednesday at 10:59 PM Liczymy na to oraz działamy coraz produktywniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 28 Posted Wednesday at 11:08 PM Share Posted Wednesday at 11:08 PM Nie śmiem wątpić. Jednakże chciałbym wiedzieć, czy faktycznie zaczniemy prowadzić działania w kierunku przemysłu włókienniczego. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 11 Posted Thursday at 12:01 AM Author Share Posted Thursday at 12:01 AM Po planie może Komisariat Planowania Gospodarczego to przemyśli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts