Robert Drenin 69 Posted June 2 Share Posted June 2 Stempel jest platformą mieszkańców polskich mikronacji. Posiadanie paszportu w systemie umożliwia uczestnictwo w krajowych i międzynarodowych przedsięwzięciach zintegrowanych z systemem, przykładowo do kolekcji znaczków pocztowych. Dlatego też w tym wątku można się zweryfikować i w tym celu wystarczy podać kod, który podaje nam system. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helwetyk 29 Posted June 3 Share Posted June 3 Wasza Ekscelencjo, uprzejmie proszę o weryfikację: S-73xQl4ok. Instrukcję obsługi przekażę na Discordzie. (—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolesław Domu Kirianóo 33 Posted June 3 Share Posted June 3 To ja również poproszę: S-7X1Xm4Ql Bolesław domu Kirianóo Wielki Imperator Kiriański, Król Abachazji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 69 Posted June 3 Author Share Posted June 3 6 godzin temu, Helwetyk napisał: Wasza Ekscelencjo, uprzejmie proszę o weryfikację: S-73xQl4ok. Instrukcję obsługi przekażę na Discordzie. Dokonano weryfikacji. 22 minuty temu, Bolesław Domu Kirianóo napisał: To ja również poproszę: S-7X1Xm4Ql Również dokonano weryfikacji. 1 Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Fryderyk de Espada 317 Posted June 3 Share Posted June 3 To jak kolejka się przerzedziła to ja jestem następny. 7HdWnYgm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 69 Posted June 3 Author Share Posted June 3 3 minuty temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: To jak kolejka się przerzedziła to ja jestem następny. 7HdWnYgm To zatem dokonano weryfikacji. 1 Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitrij Ścierkow 7 Posted June 3 Share Posted June 3 To ja też prosiłbym o weryfikację: S-7XlVmo8k. Dimitrij Ścierkow Komisarz Ludowy Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waksman 513 Posted June 3 Share Posted June 3 Również proszę o weryfikację: S-73hYnYUk Kaspar Waksman-Dëter Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego, Mer Azymuckiej Góry były: I Prezydent IV Republiki Muratyki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 69 Posted June 4 Author Share Posted June 4 23 godziny temu, Dimitrij Ścierkow napisał: To ja też prosiłbym o weryfikację: S-7XlVmo8k. Dokonano weryfikacji... 22 godziny temu, Waksman napisał: Również proszę o weryfikację: S-73hYnYUk ...oraz dokonano weryfikacji. 1 Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xawery Królikiewicz 2 Posted June 6 Share Posted June 6 Prosiłbym o weryfikację: S-7XlYnYQo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz I Wielki 25 Posted June 27 Share Posted June 27 poproszę także o weryfikacje: S-7XhVnYko Król Hawilandu, Tadeusz I Wielki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 69 Posted June 27 Author Share Posted June 27 35 minut temu, Tadeusz I Wielki napisał: poproszę także o weryfikacje: S-7XhVnYko Zweryfikowano. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Jankowski 15 Posted July 4 Share Posted July 4 Uprzejmie proszę o weryfikację: S-73pSlogm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 69 Posted July 4 Author Share Posted July 4 41 minut temu, Piotr Jankowski napisał: Uprzejmie proszę o weryfikację: S-73pSlogm Dokonano weryfikacji. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Jankowski 15 Posted July 5 Share Posted July 5 Dziękuję bardzo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camillo Voychic 11 Posted July 18 Share Posted July 18 Poproszę o weryfikację: S-7XhZnoUm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 69 Posted July 18 Author Share Posted July 18 6 minut temu, Camillo Voychic napisał: Poproszę o weryfikację: S-7XhZnoUm Zweryfikowano. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heinz-Werner Grüner 64 Posted August 5 Share Posted August 5 Towarzyszu @Robert Drenin proszę o weryfikację mojego konta. „S-73tYmIgk” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 69 Posted August 5 Author Share Posted August 5 Godzinę temu, Heinz-Werner Grüner napisał: Towarzyszu @Robert Drenin proszę o weryfikację mojego konta. „S-73tYmIgk” Zweryfikowano Towarzyszu. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts