Robert Drenin 22 Posted May 7 Share Posted May 7 "Kurka" oddział Nowańsk (Centrum): Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 10 Posted May 9 Share Posted May 9 (edited) Cennik: Woda 1 l - 5 CZB Chleb trawowy (1 bochenek) - 60 CZB Bułka trawowa 1 sztuka - 25 CZB Karp wędzony (300 g) - 100 CZB Kasza Manna 1 kg - 35 CZB Jabłko 1 sztuka - 2 CZB Ziemniak 1 sztuka - 10 CZB Groch 0,5 kg - 40 CZB Przegrzebek 50 g (5 sztuk) - 75 CZB Ocet Piwny 200ml (1 słoik) - 100 CZB Mąka pszenna (500g) - 90 CZB Drożdże (10g) - 38 CZB Grzyby: Kania 1 szt. - 120 CZB Borowik 1 pudełko (300g) - 80 CZB Kurka 1 pudełko (300g/60szt.) - 95 CZB Alkohole: Piwo Trawowe (kufel) - 32 CZB Piwo Trawowe (słoik drewniany) - 36 CZB Cydr Jabłkowy (kufel) - 52 CZB Cydr Jabłkowy (słoik drewniany) - 56 CZB Od tego wątku można nabywać różne artykuły spożywcze od naszego kasjera tow. Królikiewicza: Edited June 17 by Włodzimierz Molotin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xawery Królikiewicz 1 Posted May 9 Share Posted May 9 (edited) Dobrze, daje towary to będzie 1233 czb. Edited May 9 by Xawery Królikiewicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 10 Posted May 9 Share Posted May 9 (edited) A są jeszcze kanie i ocet? Edited May 9 by Włodzimierz Molotin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xawery Królikiewicz 1 Posted May 9 Share Posted May 9 Jest jedna kania i 4 octy piwne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 10 Posted May 9 Share Posted May 9 to dajcie Towarzyszu tą kanie i dwa octy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xawery Królikiewicz 1 Posted May 9 Share Posted May 9 Ok. dodaje kanie i dwa słoiki octu To teraz suma wynosi 1553 czb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 10 Posted May 9 Share Posted May 9 (edited) Dziękuje, do widzenia. Daje pieniądze i bierze towary Edited May 9 by Włodzimierz Molotin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xawery Królikiewicz 1 Posted May 9 Share Posted May 9 Do widzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 22 Posted May 20 Author Share Posted May 20 Zdrastwujtie! Poproszę 5 litrów wody, 2 sztuki kani, 1 bochenek chleba trawowego, 2 bułki trawowe, 3 sztuki jabłek, 5 ziemniaków, 1 słoik octu piwnego, 1kg mąki pszennej i 10g drożdży. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xawery Królikiewicz 1 Posted May 23 Share Posted May 23 Przykro mi ale nie mamy żadnych kanii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 22 Posted May 23 Author Share Posted May 23 To może być bez kani. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xawery Królikiewicz 1 Posted May 23 Share Posted May 23 Ok. daje produkty To będzie 509 czb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 22 Posted May 24 Author Share Posted May 24 Daje pieniądze i bierze produkty. Dziękuje i da swidanija Towarzyszu! Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xawery Królikiewicz 1 Posted May 25 Share Posted May 25 Do widzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 10 Posted June 4 Share Posted June 4 Zdrastwujtie! Poproszę ze 3 bochenki chleba, 6 bułek, 5 litrów wody, 100 gram drożdży, 2 piwa słoiki, i karpia trochę. Jak tam życie u Towarzysza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xawery Królikiewicz 1 Posted June 6 Share Posted June 6 Co do drożdży to mogę dać tylko 50 gram, a karpia mogę dać 3 kilo. Poza tym u mnie wszystko OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 10 Posted June 6 Share Posted June 6 To dawajcie Towarzyszu! Chyba że poleci mi Towarzysz coś jeszcze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xawery Królikiewicz 1 Posted June 6 Share Posted June 6 Ale chwila czy to znaczy że bierze Towarzysz 3 kilo karpia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 10 Posted June 6 Share Posted June 6 Mogę coś jeszcze wziąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xawery Królikiewicz 1 Posted June 6 Share Posted June 6 Mogę wrzucić 12 ziemniaków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 10 Posted June 6 Share Posted June 6 O świetny pomysł, to jeszcze mąki dajcie to kluski sobie zrobię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xawery Królikiewicz 1 Posted June 6 Share Posted June 6 Mąki mogę dać 3 opakowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 10 Posted June 6 Share Posted June 6 To jeszcze cydru dajcie ze 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xawery Królikiewicz 1 Posted June 6 Share Posted June 6 Dobra, coś jeszcze? Jakieś jabłka, borowiki, groch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts