Dimitrij Ścierkow 7 Posted April 20 Share Posted April 20 (edited) Edited April 20 by Dimitrij Ścierkow 2 Dimitrij Ścierkow Komisarz Ludowy Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Szarak 75 Posted April 20 Share Posted April 20 Dziękuję za zaproszenie! Na spotkaniu oczywiście będę! 1 1 Grzegorz Szarak von Hohenburg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Fryderyk de Espada 317 Posted April 20 Share Posted April 20 12 minut temu, Grzegorz Szarak napisał: Dziękuję za zaproszenie! Na spotkaniu oczywiście będę! Panie prezydencie a czy na wizytę możemy wybrać się na pokładzie naszego okrętu flagowego ? Taki on ładny i do niczego więcej poza ładnym wyglądem się on nie nadaje więc może go wykorzystać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waksman 513 Posted April 20 Share Posted April 20 O i jak będzie Pan Prezydent potrzebował przedstawiciela Państwowych Służb Informatycznych, no bo wiadomo forum to jednak też sprawa PSI, to ja służę pomocą Kaspar Waksman-Dëter Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego, Mer Azymuckiej Góry były: I Prezydent IV Republiki Muratyki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Szarak 75 Posted April 20 Share Posted April 20 Cytat Panie prezydencie a czy na wizytę możemy wybrać się na pokładzie naszego okrętu flagowego ? Taki on ładny i do niczego więcej poza ładnym wyglądem się on nie nadaje więc może go wykorzystać ? Możemy! 1 1 Grzegorz Szarak von Hohenburg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Szarak 75 Posted April 21 Share Posted April 21 Chciałbym od razu przeprosić, gdyż mogę się spóźnić i przybyć okło 19:15! Grzegorz Szarak von Hohenburg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Fryderyk de Espada 317 Posted April 21 Share Posted April 21 2 godziny temu, Grzegorz Szarak napisał: Chciałbym od razu przeprosić, gdyż mogę się spóźnić i przybyć okło 19:15! Okręt flagowy wraz z delegacją powinien przybyć do stolicy Czesnodaru oko 16 więc będzie jeszcze chwila czasu by wszystko przygotować już na miejscu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitrij Ścierkow 7 Posted April 21 Author Share Posted April 21 3 godziny temu, Grzegorz Szarak napisał: Chciałbym od razu przeprosić, gdyż mogę się spóźnić i przybyć okło 19:15! Dobrze, rozumiemy. Nie sprawia nam to żadnego problemu. Dimitrij Ścierkow Komisarz Ludowy Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Fryderyk de Espada 317 Posted April 22 Share Posted April 22 Prezydent wraz z Delegacją dotarł do Czesnoradu na pokładzie OMM Leviatana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts